Zoeken naar gewoon ik

Uw zoekactie voor gewoon ik leverde 93 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

voor nu zaterdag 65 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
voor zaterdag op zoek naar gelijkgestemde.....
Wie ontvangt kort na de middag en houd van soft? Heb niet zo veel ervaring, maar hou ontzettend van eerst in een klein slipje of tanga, voorzien van een cockring of cockcage samen wat te praten, iets drinken,pornotje op tv,bij mekaar hangen,met onszelf spelen, kneden, mekaar opgeilen, kijken wat voelen,strelen,mekaar zien masturberen, gewoon niks overhaast,van mekaars aanwezigheid genieten.Geen geneuk! Mail me, we komen er wel uit -Ben alleszins geen fotomodel en verwacht dat van jou ook niet. Traag en zacht en heerlijk geilen terwijl we van mekaars blote lul kunnen genieten. Ben 65-1.84-95-15. discretie en hygiene, hoger opgeleid,liefst geen platvloerse reacties, zoek ong mijn eigen leeftijd.  

voor zaterdag op zoek naar gelijkgestemde.....
Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad.  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geil tijdens het werk?
Ben jij die jonge bouwvakker, timmerman, tuinman, vertegenwoordiger die constant geil loopt tijdens het werk?! Wel eens zin heeft om gepijpt te worden "on the field", of in z'n camionette? Of gewoon na het werk eerst eens bij mij wil langskomen om z'n zaad in m'n mond te spuiten!? Hetero/bi/gay, ik slik je zaad met plezier! Graag niet ouder dan 33. 46/170/80/bottom  
Pieter 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie wil me gewoon gebruiken ? Veel is mogelijk
hey .ik ben op zoek naar een man die zijn lusten eens wil uitleven op mij . veel is mogelijk zolang het vooral gericht is op jouw plezier en fantasie. van bv jou gewoon te moeten pijpen en je zaad slikken of met condoom mijn ongespoeld gat hard doorneuken . maar ook kinky/pervers mij jouw ongewassen lul laten pijpen of me ermee keelneuken , me gebruiken als toilet ( bv met trechter vastgeplakt op men mond me jouw verse pis laten slikken maar ook al jouw opgespaarde urine van de laatste dag . ikzelf ben nogal dik en behaard . van jouw verwacht ik enkel dat je me wenst te gebruiken .  
Fun 48 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Vanaf 16u!
Bi versa zoekt leuke mensen voor wederzijds genot.Ik kan ontvangen vanaf 16u. Graag tops of versas.. Mensen die gewoon mijn kontje willen bewerken met dildo of fotootjes nemen ook welkom.  

Vanaf 16u!
Zaadslikker 25 jaar Limburg - HASSELT
Geile zaadslikker 25j zoekt online fun of real fun
Hey ik ben 25 jaar, iemand zin in een online fun en wil je men eigen zaad zien slikken of gewoon in een heerlijk pijpbeurt, ik slik .. stuur aub ook foto bij interesse, be under 32 years old, of stuur me via snap hornystudentgay en msschn eet ik jou zaad binnenkort  
bi top/versa int 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
bi top met versa interesse zoekt date voor straks
titel is duidelijk, véél bespreekbaar. ik verplaats vanaf 12u. wie ontvangt deze geil man.leeftijd niet belangrijk, gewoon niet platvloers zijn.  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft (geen allesneuker). Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
xyz 64 jaar Limburg - HASSELT
echte man
zoals de titel het al zegt, zoek ik een echte man, die niet langs alle kanten geschoren is. Ik ben een gewone slanke man, gewoon mannelijk ingesteld. Wat ik zoek is een mannelijke man, die goed behaard is, eventueel baard, buik(je), een beartype. Rond zelfde leefdheid, om geregeld een samen te genieten van elkaar. Indien je een faker bent, gelieve je te onthouden.  
Bimaat 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bimaatje gezocht
Al paar keer afgesproken maar zou het fijn vinden om een vaste maat te hebben om regelmatig af te spreken. Gewoon als ee zin er is, sturen en we spreken af. Ik kan meestal discreet ontvangen. Elkaar verwennen in elk gaatje en dan vol overgave genieten. Iemand die zich geroepen voelt?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10